"spotting"?

Assalamualaikum... bru² ni sy ade test urine n +ve prgnt.. then td sy tgk kt panty liner ade tompok darah tp xbyk... normal ke ye awl² prgncy mcm tu?? maybe sy buat keje berat packing brg nk pindah rumah.. risau plk rsa ???..ade tk mommies yg penah jd mcm ni?

7 Balas

sy mengalaminya.. buat kje berat sikit @ brjln @ brdiri lama akn spotting brownish.. kdg3 mcm bleeding sbb ada darah fresh.. g jmp doc.. doc ckp treatened misscarriage.. tp bila scan kantung ok, jantung baby pn dh nmpk.. doakn sy n kandungan sihat ye ibu2 smua.. #7weeks #3rdbaby

4y ago

insyaAllah sis.. doa yg baik2.. sama2laa kita jaga dri ye..