Perut kembung banyak angin

Assalamualaikum semua.. Slmt mlm.. Nk tny siapa dkt sni ada pngalaman mcm sy skrg ni preg 7Week tp perut asyik berangin.. Xselesa sgt.. Kdg alami crit brit.. Risau plk ada effect pada bby dlm prut..

2 Balas

Saya kembung dr awal hamil sampai skrg 18weeks masi byk angin T.T. Malam lbh berangin lagi. Saya rasa saya pny bakal continue sampai bersalin, haha. Klo sis lucky biasa lepas 3bln dpt sembuh.

Sesetengah org akan rse cmtu. Ada yg berangin sampai trimester 2.