Baby & Susu

Assalamualaikum. Nak tanya. Baby sy 4 bulan, dari dia umur 2 bulan minum dutchbaby tiada masalah. Skrg dia dah nak masuk 5 bulan, masih minum dutchbaby, tapi berak cair, pastu nak tak nak menyusu. Kalau sebelum ni habis 3oz, skrg ni 1.5oz ke 2oz je. Kena tukar susu ke?

1 Balas

Kalau dia sihat dan tiba2 je jd cmtu bole la try tgk tukar. Kalau yg mampu milik, Dugro ngn anak saya ok. Kadang botol / puting Susu pun penyebab taknak menyusu.. kena cari yg sesuai n selesa ngn baby.