Baby kurang menyusu

Normal ke baby nak masuk ke bulan baru meragam tak nak minum susu. Maksud saya, sekarang baby saya dah 4 bulan 22 hari, lagi seminggu nak masuk 5 bulan. Susah betul nak bagi dia susu. Selalu ok je minum susu 3 jam sekali. Saya perasan nak masuk new month dia kurang menyusu. Start bulan lepas la saya perasan benda ni? #firstbaby #4m22d

2 Balas

betol, baby sy pon mcm tu, mse dia nk msuk 3buln sy prasan, ny nk msuk 4bulan pon sme mcm tu,smpai stress jadinye sy tapi berat ok je tiap2 buln, ok la, tkde risau sngt

Normal..Lpas pada tu dia akan mnyusu blik mcm biasa..