Pendarahan seperti period di 5 minggu kehamilan

Assalamualaikum. Awal minggu result clear blue digital positive. Tp UPT yg line ada keluar line samar2. Selepas seminggu, (selepas bersama suami) keluar darah seperti period dah nk masuk 3 hari. Adakah sy keguguran atau result upt saya salah dan hanya period biasa saja? Tiada sakit perut, hanya rasa seperti senggugut sebelum darah keluar. Selepas darah keluar tiada rasa sakit.

5 Balas

buat upt lg klau line makin kaburmaybe chemical pregnancy tapi klau ade ketulan tu keguguran klau upt makin terang elok je inshaAllah baby still ade pape pun better cek ke klinik https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

3 hari dah tu sis.. sepatutnya bile drh keluar terus ke klinik.. bile bleeding mcm2 boleh jd.. sbb doc shj boleh sahkan keadaan kandungan tu mcm mne

Cuba test balik air kencing ada dua line tak.

dh 3hari, blh saye tau x baby mcm mn sis?

better pergi klinik , buat pengesahan.