Tak Ada rezeki .. Chemical Pregnancy.

3 Hari buat UPT test lambat period 5 hari .First line samar, second day line dah pekat, Harini Ada spotting pagi tadi test double line dah samar2 . Tadi nak test guna clear blue Ada darah keluar. Result dah non pregnant . Doakan saya Ada rezeki di lain Hari 🥲 Nasib baik tak bagitau husband lagi. #chemicalpregnancy

Tak Ada rezeki .. Chemical Pregnancy.
2 Balas

sabar ye sis ,usaha lagi , inshaallah ada rezeki nanti..sy pun chemical pregnancy jgk bulan 3 hari tu,mmg sgt sedih ,makan ubat kuat Rahim 2hari je tp tetap xselamat jgk, buat bhcg bacaan semakin menurun .. skrg alhamdulillah Allah beri rezeki lagi pregnant,skrg 6w1D..tgh on ubat kuat Rahim+new obimin.next week baru nk repeat scan semula..tlg doakan sy semoga baby membesar dgn sihat ye ..😊

2y ago

InshaAllah amin..sekarang tengah trace kesuburan cuma lepas chemical pregnancy haritu belum jumpa waktu subur lagi. Semoga ada rezeki lagi. Alhamdulillah tahniah sis semoga dipermudahkan urusan baby dan ibu kuat dan sihat selalu🥰🥰

Semoga ada rezeki awak lagi. Ada hikmah disebalik ni. Ni memandakan awak dan suami tiada masalah apa2 utk hamil. Cuba lagi okay. Saya dulu pun mcm ni. Pernah dpt upt +ve lepastu period. Alhamdulillahh sekarang baru hamil 5w. Nanti rezeki awak pulak. Sabar okay 😉

2y ago

Terima kasih inshaAllah semoga Ada rezeki saya nanti.. Alhamdulillah tahniah.Semoga ibu dan baby dalam kandungan sihat selalu yaaaa 🥰 Semoga dipermudahkan urusan.