Keliru

Assalamualaikum. Arini sy nk luah. Nk share dmne sy repeat scan utk kali ke 2. sblm itu sy scan pd 6week 3hari dsbuah klinik swasta A. Alhmdlh heartbeat dpt ddgr n dr tnjkkn tnda positive.Next 3 week iaitu 9week +++ pd hari ini sy pergi lg utk repeat scan spttnye kna pergi ke klinik swasta A ttpi ttup. Jd sy mgmbl kptsn utk scan d klinik swasta B. Bile scan dr bgthu ade kantung then dye kta tersebut pelik xde pe2. N dlm bpe minit dok belek2 dye kta ade plk nmpk shape n dye snap n ukur kata heartbeat xde. N still 6week lg. Hurmm.. Sy xmmpu kata ape2 plus dgn caj dknakan plk 2xganda.sy xkisah duit tp cre dr tsebut buat sy was2. Dan dye jgk bgthu psl ggur n kna buat d n c.

1 Balas

Mcm sy thn lps sis... Mse tu dh 7w5d.. Tp scan bru 6w.. Lps smnggu lbh scan lg...ttp gak 6w.. Pas smnggu sy gi klnik lain ngn harapn doc slh scan..saiz mkin mngecik cm kndungam 4w.. Uper nyer janin dh stop mmbesar mse usia 6w lbh...janin xjd..sbb tu saiz die mkin mengecut/kecik.. Last2 jtuh sndri.. Stelah hmpir 2w bleeding...