Kerisauan...

Hye.. Nk tnye... Second preggy 7 week.. First preggy 2019 Tp xde rezki.. Misscarrge.. Nak tnye..Baru lps scan.. Bby 7 week+ tp kecil n mcm 6 week lbh... Normal ke..sy scan klinik swasta.. Kene repeat scan lg 2 week utk kepastian.. Tq

2 Balas

Try lagi 2 minggu... Saya masa kandungan 7 minggu pun depa suruh pi balik 2 minggu kemudian..... Banyakkan berdoa...in syaa Allah

kalau baby kecil dlm kandungan , amalkan makan brokoli atau mnum susu utk ibu mengandung ..

4y ago

wc 😁