Rezeki Awal

Assalamualaikum.. Anak first baru nak masuk 8 bulan, nie tiba2 check saja2 dgn kakak sbb dia cakap badan dia naik ingat pregnant lagi, kita try jugak la, tgk2 naik double terang.. Biasa kalu macam nie doc dgn nurse akan bising ke sbb anak tak smpai setahun lagi.. Sebelum nie beranak awal sebulan tapi normal..

Rezeki Awal
1 Balas

Kalau ade sejarah kelahiran pramatang biasanya nanti doc akn sarankan awk utk jarakkan kelahiran sbb takut kelahiran sterusnya akn pramatang jgk...tp takat nurse kat kk tu..bgantung pd rezeki awk lah...dpt yg ok...ok lag dia....dpt yg jenis bsing...bsing lah dia. ...bsing pon utk kesihatan kita...dgr jelah...bkn luak pon...anggap je nurse tu syg sgt kat kita sbb tu dia care😊