positif our negatif

Assalamualaikum semua, positif ke mcm nie? Sbb ank first dulu check naik terang line tu, tapi yang nie samar2 pulak, saya x datang period dah masuk 3 bulan, hari check x dak, harini check tiba2 naik dua line, jarak ank first setaun ja, agak2 misi marah tak jarak setaun, misi dh pesan jarak pregnant plk kna dua taun, ermm

positif our negatif
1 Balas

Positive ni klau nurse mrah ke ap diam je la bnda pn dah ada dngar je la nasihat Dr dgn nurse okay❤ jgn stress.