FIRST BABY

Assalamualaikum all, Alhamdulillah dah 33week dan masih menanti due date.. makin hari makin excited walaupun tak boleh tidur selesa, bersyukur jugak walau baru kawin tak sempat stabilkan kewangan , rezeki sentiasa ada . doakan ai dipermudahkan urusan ye ?

8 Balas

Heheh.. saya 35 weeks sdah.. best feeling kan being pregnant.. waiting to give birth.. ☺️😊

5y ago

wau 35week dh.. tak lama dh tu.. eshh tak sabar nyee.. .. semoga dipermudahkan urusan awak ye.. ❤

Insya Allah mommy...semoga dipermudahkan urusan n sentiasa dimurahkan rezeki...amin

5y ago

Aminn...

Bln 10 kan? Sama 😊 Barang dah complete beli x mommy?

5y ago

ye 19/10 ni.. Alhamdulillah okay complete 70% cuma set pantang n pump je belum.. dgn barang kecik² mcm minyak,ubat cuci pusat smua tu 😅 yg tu dh masuk LR bru suruh suami g cari 😂 . bg dia kerja sikit.. kita nak g berjuang 😂😂

Semoga dipermudahkan urusan sis dan dilimpahkan rezeki.. Aamiin

5y ago

aminn terima kasih.. 😁

aamiinn,, semoga dipermudahkan segala urusan sis

5y ago

terima kasih 😁

Aaamiiiin...semoga d permudahkan y sist☺️

5y ago

Your wlcm🥰

sama sis due date bulan 10😍😍😍

5y ago

bnyk jugak sama due bulan 10 .. hehe.. smoga dipermudahkan urusan ye 😁

Waa sama la 33 week 😍

5y ago

yg tu dah semestinya.. siap letak bantai kiri kanan baru boleh lena.. takut tetiba bangun tido terlentang.. doc ckp takleh lentang 😂