#33week

Tinggal lagi 7week sebelum due date.. Nervous la pulak.. Makin dah dekat makin byk appoinment dgn KD,KK n hospital dan makin byk dugaan.. Harap semuanya dipermudahkan dan dilindungi.. Harap anak mama sentiasa sihat kat dalam ini..??

#33week
13 Balas

Alhamdulillah,ammiin sy dah selamat bersalin mse 35week.. bersalin pkse sb ada pre eclampsia.. tkt ada risiko pd baby.. terima kasih pd mummy2 yg mdoakn sy.. sy doakn mummy2 yg tgu hari atau yg sdang hamil dipermudahkan urusan dan sentiasa dilindungi oleh Allah.. ammiin..

Smoga d permudah kan sis... Doa kn sya jga ye smoga slmat brsalin & sya n bby shat2 je.. #35week1day

Amin.. Lbh kurang sy je ni... Sy 34w Brtabahlah kite kn sis😅

Aamiin..semoga dipermudahkan segala urusan..

. Semoga dipermudahkan... Aamiin..

aamiin.. mudah2an sumenye slamat

Lebih kurang saye 34 week's

Semoga dipermudahkan sis

same lh kite..😊😊

Mudah2an baik2 je