lekat botol susu

Assalamualaikum akak2 boleh share x tips2 yg menjd kalau nak bagi anak lekat dgn puting botol susu...sbb anak sy xpandai nak hisap plak huhu..skrg direct full bf...umur anak 1 thn 1bln..kalau ada pengalaman mcm sy boleh share

1 Balas

Wslm... Sama dgn ank sy.. Sy bff anak sapa 2tahun.. Lpas stop bff.. Sy bg susu botol.. Tu pun susah dia nak hisap.. Bila lapar tahu pun pandai hisap... Mula2 dia hisap cikit jer. Lama2 ok. Tp dia hnya hisap botol 8bulan jer... Trus tak nak dgn sndri