Cara ajar baby guna botol susu

Salam . Sy nk tny, sy minta maaf kalau topik ni sesuai x dgn group ni, tapi sy xtau nk tny kat mana. Sy suri rumah, tapi atas sbb tertentu saya kena bekerja. Anak saya dah 7 bulan, tapi dia xpandai minum botol. Kalau saya nk hntr pengasuh nnti mcm mn kan. Jadi nk tny mommies kat sini, ada pengalaman ajar anak yg umur 7 bulan minum susu dgn botol?. Saya ada ajar dia bbrp hari ni tapi dia hny gigit puting tu. Dia x hisap. Sy dah try tukar dua jenis puting susu. Minta pendapat mommies yg berpengalaman 😊#1stimemom #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

try dlu isi susu ibu dlm botol tu spya dia hisap puting botol tu ank sy 2 bln mcm tu sy buat