Bp High

Assalamualaikum... Ade x ibu2 kat sini yang tau macam mana nak trunkan bacaan tekanan darah yang tinggi... Slain dari kurgkan pengambilan garam?tq ibu2 yang sudi kongsi tips... ?

1 Balas

Ermmm saya rasa BP ni once dh tinggi, memang xbole turun keadaan normal dlm jangka masa pendek.. mungkin ye dlm jangka masa panjang. Cuma puan memang kene pantau BP, jaga diet, sebab tinggi ni, takot berlaku tumpah darah masa pregnant, dan kalau czer, nanti ada masalah dengan ubat bius..

5y ago

Ouh yeke sis... Baiklah.. Tq ye sudi comment n share... 😊