Assalamualaikum ibu2 Yang baik hati🌹.. nak Tanya macam mana nak trunkan bp. Bp saya Tinggi sangat.

1 Balas

saya masa 2 bulan pregnant hari2 amalkan minyak kelapa dara. alhamdulillah bp ok kencing manis semua la ok dan mudah smpai melahirkan

2y ago

Allahu.. Terima Kasih Puan reply Dan bagi Cadangan. saya kalau boleh tak nak on ubat darah tinggi. kalau tak keberatan boleh share gambar minyak klapa Dara Yang puan pakai?