Puasa Ketika Hamil

Assalamualaikum... Ade tak ibu2 kat sini pernah puasa mase Pregnant 7 bulan...? Akan memberi kesan utk baby ke..?

15 Balas

Alhamdulillah.. Akk ok jek.. Puasa penuh.. 4anak jumpa bulan puasa.. Pahala puasa orang mengandung ni banyak yunk.. Anak kelima ni nasib badan berpantang dibulan Ramadhan lah jawabnya.. 😏😏

4y ago

Akk ok. Org lain belum tentu. Seeloknya jgn la membahyakan kandungan semasa mengandung. Pahala tak puasa jaga kandungan amanah allah dgn sebaiknya pun banyak kak.