Size perut agak besar dari saiz kandungan

Assalamualaikum... ada tak siapa2 yg ada pengalaman perut agak besar dari size kandungan? Saya dah masuk 9w. Hari ni buka buku di KK. Dorang ukur perut macam agak besar sikit. Sampai dia minta saya confirmkan balik betul ke date last period ?. Dorang buat scan tadi size normal utk kandungan yg 9W. Nanti kena check dgn pakar 19hb ni ☹️

1 Balas

sye penah.. anak no 3 ritu.. besar sebln... memula risau..smpai ckp perut besar ade sis fibroid... lg laaa down.. atlast.. mmg jenis perut besar.. n baby kuar kecik jee.. 2.4 jee... alhamdulillah... semoga urusan sis dipermudahkan...

4y ago

Aamiin...InShaaAllah..Aamiin.. Tq awk 😊