Keputihan hijau

Hai semua. Saya skrg 8week, lagi dua minggu ada appt kat kk. Harini keluar keputihan warna hijau, tak berlendir. Tekstur dia pekat & mcm berketul. Mcm kesat gitu. Perlu ke ye saya tunggu appt dua minggu lagi utk bgtau doktor? Ke saya kena pegi kk cepat2? Aduh risau pulak. First time pregnant ni & first time keluar keputihan hijau mcmni 😭

3 Balas

jika mmpu tuk prgi klnik swasta better pergi klnik swasta..jika nk tggu lg 2 minggu date appointment tuk jumpa doc agak lm nk tggu. mcm2 blh jd ....merawat lebih baik dr mngubati..mg dpmudahkan segalanya amiin

Sis g jew kk ea.. insyaAllah dowg akan check cepat2 Sbb klu cmpr hijau tue tkt kuman lain2 Nanti dowg akan bg ubat yg msk dlm V tue sis..

Hijau yg mcm mana tu? Sbb keputihan sy wrna putih tpi bila melekat kt pantyliner jadi wrna mcm kuning hijau.

1y ago

Sama. Saya pegang kat tangan nampak putih. Kat pantiliner hijau. Mcm warna soft matcha tu hmmmm