Berat badan?‍♀️

Assalamualaikm..hai mummy2...skrg sy 29w...stress sy setiap kali checkup mesti sbb berat badan naik...29w dah 14.9kg naik...?‍♀️?‍♀️...sy dh kawal..xmakan lapo adehhhh..stress nyaaa....nurse ckp takot baby besar n nnti nk lahir bby leh cacat bahu dn sebagainyaa....stress nyaa....hmm before this dh minum sekli air gula...alhmdulillah lepas...xsangkut gdm..ni minum kali kedua...harp2 xsangkot...?

2 Balas

Wslm, inshaaAllah ok, saya dulu naik 19 kg anak pertama 🙈

5y ago

sy pun tadi nurse bising sy senyum jee..sbb nk sedpkn hati..last2 dok pikir jugk😅