Berat Berkurangan

Hi mommy semua. Saya nak tnya berat saya makin berkurangan sejak kebelakangan ni. Saya mmg jenis yg suka timbang berat everyday. Sebelum ni mmg naik terlalu banyak berat smpai saya makan semua catu. N makan pon makanan sihat je. So, sejak seminggu dua saya agak stress n sy tk control makan dh. Semua mknan sy makan. Dn kerap makan. So sy agak risau n timbang berat. Berat menurun. Adakah itu effect sbb sy stress? Tp bby sy sgt aktif. Skrg dh 29 weeks.

2 Balas

aah kalau kita stress ada kemungkinan berat naik or berat trun.. jgn la stress sis.. nanti emosi kita baby rasa sama.. so chill² je.. adat la mengandung berat naik sbb kita bkn bawak baby shj dlm rahim.. kita bawak skali air ketuban dlm tu, uri lg.. so normal sis.. jgn stress ok.. enjoy with ur food jnji makan berpada

Normaltu sis.. janji baby sihat.. kalau baby x aktif sis kene cek