Berat badan naik

Ada tak ibu2 naik berat badan tapi bukan gdm? Berat badan sy naik 1.5kg selama sebulan.. Baru minum air gula arini.. Risau kena gdm.. Sy bru elok dr morning sickness.. Naik berat mendadak setelah leh makan.. 😥

1 Balas

Saya hehe tapi alhamdulillah result gula oke..due to morning sickness kita tak ade selera makan, now baru nak catch up balik..just nanti lepas ni kawal pengambilan makanan..elakkan cokelat based terutamanya hehe ini nurse saya pesan :)

4y ago

Masa tu naik 2.3kg hehe after that kurangkan based chocolate food and drinks alhamdulillah maintain 1 below and 0. something macam tu 😄