nak tnya!

Hi assalamuaikum..nak tnya ni baby dah 6 bulan lebih..klu ditakdirkan TER-PREGNANT TER OK TER! Mcm mn ya ?cuba bgi pendapat sikit..cuma nak tnya ja..

20 Balas

hahahah sorry nak tergelak soalan awak kalau ter tu mungkin rezeki dari Allah kena terimalah tapi nurse mungkin.bebel.sikit sbb rahim.belum ready and pulih sepenuhnya lagi

5y ago

Kan hahahha tanya ja ..hehehehe takut gak... Tp tula klu rezeki nak buat mcm mna😅😅..lgpun saya bru 20 sbb tu bertanya😅..hehehhe

suami kne support betul2. kalau rase suami tu jenis yg xmembantu, elakkan sgt4 walaupun terrrrrr. kalau dah terr jugak, elok bincg betul3 dgn husband

Allhmdulilah..suami kna main kn peranan..awk kna kuat sis..apa2 pun rezeki y allah bagi kna jga baik2.

First thing, syukur Ada rezeki anak lg.. Second, nurse/doc msti bebel mama sediakn telingA kna ceramah pnjng

5y ago

Kan heheheh..alhamdulillah ..maaf la saya cuma bertanya heheh tak pregnt pun..tp tula risauuu gak😅..sbb kak ipar biras..pakat mengandung... Kang ter....jangkit kang haaa haruu😅😅😅

Da Ter... Apa bleh buat... Rezekii.. kena kuat mental dan fizikal la..

Rezeki tu rahsia Allah.. Alhamdulillah klau ade rezeki kan..

Rezeki. Tapi kena kuat dari segi mental dan fizikal.

Dah rezeki, okay lah tu anak boleh jadi kawan 😅

Syukur Alhamdulilah... Tak yah pkr mak cik2 bawang..

5y ago

Betul2.. nih x, ada yg siap bg list2 msalah.. msalah bkn utk dipkir, tp utk diselesaikan.. 😂😂🤭

Teruskan je