Susu baby 10 hari

hi mommy ! saya nk tnya , selalunya baby 10 hari ke atas boleh minum maksimum berapa oz susu yaa ? sebab saya bagi minum 2oz 2jam sekali tpi lepas minum dia merengek nak susu lagi , normal ka mcmtu ? saya takut ter over bagi susu pulak #firstmom

2 Balas

baby menangis tak semesti nya tak cukup susu awak. itu cara baby berkomunikasi dgn kita. lepas susu kan baby ada burp kan baby x. perut baby selesa x? 10hari 2oz dh dh ckp byk utk baby.

bby sye pun dlu 2 oz utk 2 jam.. mgkin bby nak ngempeng/dukung? ade bg puting?