saya hanya tumpang bahagia

Assalamuaikum awak semua. Sy hanya tumpang bahagia bila baca artikel² yg awak smua mengandung. Sy dh brkhwin hmpir 2tahun lebih tapi tk dikurnia kan zuriat lagi. Perempuan mana yang tak nak rasa nikmat sebagai seorg wanita mengandung kan? Mungkin blum tiba masa sy utk merasai nya semua tu. Bila tgok org mengandung, ckap dgan bby dalam perut, usap perut, beli brg bby. Ya allah seronok nya kan.

2 Balas

Waalaikumsalam. InsyaAllah xlama lagi rezeki sis dan suami pulak. Allah bg pada waktu yg terbaik. Enjoy waktu yg Allah bg untuk berdua bersama suami 🙂

5y ago

Terima kasih sis 💕

Salam...sy doakn semoga sis bergelar ibu mengandung...amin..

5y ago

Wsalam. Terima kasih sis 💕