xnmpk baby bump

Assalam.sy fisrt preg. skrg dah 15weeks tapi perut still xnampak. normal ke. kalau makan lebih sikit baru nampak buncit.?

62 Balas

Sis saya 8 bulan org ckp mengandung ke ? Badan macam biasa je ? Huhuhu baru 15 weeks sis normal

Normal je dear.. tgu lh 6-7 months bru nmpk baby bump.. tu pon depends pda sizmze bdan org ngandunh

5y ago

Tulaa kan sbb kita ni kecik je.. Hehe okay2 tq ye

Normal lah tu . Nti msuk 19-20 minggu yg tba2 besar . Time tu bru strt nmpk bump

19weeks baru boleh nampak tu. Makan byk byk sayur sayuran dan buah buahan ye mom

First preggy,normal dik...akak dulu anak sulung 9 bulan pakai baju suami,x nmpak perut...

Wassalam.. normal sis.. tak smua prempuan bila pregnant trus nmpak perut. So jangan risau ye

5y ago

Saya pun sama sis.. tp baby sihat kn? Klau saya sblum ni tak ambik vitamin pregnancy,jdi tumbesaran baby lambat sikit. Tp alhamdulillah skrg dah ok. Berat bdan saya dgn baby dah naik.

Normal utk 1st pregnancy hehe sama mcm sy skg. Xnmpk sgt tp perut dh tegang gila dh

Awal lg... masih comel lg... saa ni badan beso... 7 bln baru org perasan... 🤭🤭🤭

5y ago

Klu engok dr minggu yg awal2 lg comel... halus je... besar longan, besar laici, besar rambutan... 🤭

Saya dah 20 weeks baru menonjol baby bump. Lepas tu cepat je perut mmbesar

Sy 15weeks jgk bby bumb msih lum nmpk hahahaa x pe janji bby sehat