Bila baby bump akan nampak? Skrg saya 15weeks mcm buncit je. Normal ke

Hi Assalamualaikum, harini kandungan saya 15 weeks 3 day normal ke kalau x nampak sangat baby bump. Selalunya week ke berapa baru nampak perut membesar. Maaf bertanya, saya risau sbb ni anak pertama saya. Ada sesiapa boleh share Experience? #ingintahu

4 Balas

saya pon baru 15w. sy pon xde baby bump sgt tp bila baring rasalah perut dh keras. seluar pon ketat dh kt perut. tp ikut pengalaman sy yg dua kali pregnant ni selalu perut nampak time 5 bulan keatas.

7mo ago

Terima kasih awak

Tak perlu rsau sis, baby bump akan nampak jg tu. Yang penting baby sihat. Fikir positif sllu ya sis 😊

hi sis . saya pun 15week 3 hari . tapi dah nampak bump sikit dah . saya kecik je . berat 43kg

7mo ago

aah hiii 😍