xnmpk baby bump

Assalam.sy fisrt preg. skrg dah 15weeks tapi perut still xnampak. normal ke. kalau makan lebih sikit baru nampak buncit.?

62 Balas

sy ni pregnant 5bulan nk masuk 6bulan tpi msih boleh pkai bju kebaya...😂

saya 6 bulan baru nampak, org kata kecik2 tk heran pn kuar2 3kg jugak.

normal sis. sy 5bulan baru nampak tu pun org sibuk duk cakap perut kecik hm

5y ago

Tq sis, Kita yg 3bulan ni pun dh ada yg pertikaikan xnmpk perut.. Hm

sama la ..bila mkn baru nmpk.normal ktanya.ikut org jugak..jji sht

Saya 24w baru nampak sikit.. Dah masuk 8 bulan baru obvious

sy pun x nmpak lg.. normal jer tgk bentuk badan jugak kot..

sme lah sis ..nurse ckp baby kecik ..nk kne mkn byk skit

Sy masuk 16w nmpk dh.. Mgkin sbb sy ni berisi sikit.. 🤭🤭

5y ago

Hihi kita pulak xde isi. Mgkin sbb tu kot 😂

Sy dah 21w pon masih selim melim hahahah mcm xngadung

Saya anak kedua dah 13w belum nampak lg.