sakit perut

assalam.sy bru lps keguguran 2/6 ..lps tu sy pregnt blik tnpa period dulu.skrg sy 12 minggu 4 hari.normal ke rse skit perut memulas mcm nk mmbuang air besar yg cirit tu tu.kdg3 rse mmuls je.x mmbuang..tp xde lah rse skit memulas sngt2.cuma x selesa je ..ke sbb kn pemakanan ye..risau sbb kguguran sblum ni sy cirit birit2 2 hari lps tu kluar darah..smoga ade yg respons.

5 Balas

Sy pun pregnant lg tak sempat period mcm sis..masa 19 weeks haritu malam tiba2 rasa perut memulas sangat sampai peluh2.. Sy dh risau sbb dulu gugur yg pertama sakit perut juga sblm bleeding..tp kali ni lain sikit sakit dia..rasa mcm sy kena gastrik gerd dulu..pastu sy g klinik check syukur baby semua okay..

Sy pun mcm sis, mgandung lpas ggur..tp smpai hri ni dah 20week xde plak sakit mmulas..biasa je

pergi klinik sis, untuk pastikan baby okay . inshaallah baik2 jee sis .. tahniah yeee

skit perut mcm nk mmbuang.tu kdg2 risau.tp x de skit sngt sehari skli je mcm tu

Sebab ada sejarah keguguran, baik buat pemeriksaan kandungan dgn doktor