nak tanya

Assalam..sblum tu nak komen positif je dr mommies2 kat sni..sy masi muda, pregnant 11week. Tapi sya single mom or single parents. Klau pegi klinik, nurse akan marah tak?dan apa perlu sya bgtau dgn nurse klau sya nak buat buku?

2 Balas

Cakap je , nk bt buku pink .. nanti dia tanye detail2 nk tengok kad nikah semua tu , adik ckp jela sayeee single mom .. die faham .. no worries .. dah 11w tu .. pegi je .. hehe

Bgtau yg adk single mother je dik....😊

5y ago

Ok kak..trma kasih