buku pink

i am a single mother hari ni dah masuk 18week but i masih tak dpt buat keputusan nak buat buku pink,sbb dlm umur muda klinik swasta bagi buka dkt klinik kerajaan tak bgi buka dkt swasta.. siapa ada pnglaman sma,satu nervous klau status single mother bnyk tnya satu sbb bby dh besar takut kena bising.. any suggestion..

1 Balas

boleh je buat buku dekat klinik kerajaan.. diorg bising sbb risau tu je.. abaikan...nti senyap laa.. yg penting bby sihat..

5y ago

ok tq