Duduk rumah dengan mertua

Assalam...sapa pernah dduk dgn mertua? Sy dduk umah mertua, mcm2 jadi 😭😭 dia suka cari salah sy..suami sy plk bkn nak pujuk sy..dia bela lgi mak dia 😭😭 sy prnah bgtau nk sewa umah , dia ckp dia nk dduk dgn mak nye..xnk sewa umah...😭😭 Sy xtahan dh dduk mak mertua sy 😩😩

31 Balas

saya duk dgn mntua , lama2x nmpklah perangai, klau menantu yng cedera haa mula lah mulut tu bising mcmna nak jangka bnda dah jadi, klau mil kaki terbakar sbb bersihkan lalang boleh pula dia perthankan kebakaran tu yang salah ... bnyk lagilaa klau kitorang jaln beli barang kadng anak aku tak kasi mandi alasan banyk mata rabunla tak nmpkla , bila ank lelaki dia suh mandi kan cucu dia bukn main lagi mandikan walaupun tingl sblah rumh ... taulah sy drumh tu sbgai SR jerr sekali skala bukn selalu punn lgipun kitorng jln tak sedar dah nak mlm, suami yng wasap mnta tlng mandikan anak tpi bnyk alasan , x sabar rumah siapp ... malas layan kadng