Bantu saya 🥺

Assalam…nak tanya . Mcm sy kan directfeeding anak full susu badan.Pastu bila sy bagi anak formula masa dia 5 bulan ni anak sy tak nak . Pastu bila dia mnum susu formula isomil atau lactogen dia muntah kahak . Kenapa ye ? Boleh suggest tak susu apa yg elok kalau dia dari susu badan beralih ke formula ?

1 Balas

boleh pump ltk botol je. lactogen tu pekat. sgt. try dupro atau nan. yg tu mmg texture susu cair sama mcm susu bdn

12mo ago

Ok tq