Susu formula apa yang bagus?

Anak buat muntah minum susu formula. Dia act direct bf shj. Tpi nak bagi dia mnum susu formula juga sbb ingat nak start keje balik. So nk cri susu fm yg sedap utk dia. Dh try lactogen, ducth baby, dugro dia tak suka. Dia wek kan blik hahaha. Help!

6 Balas

Sebab puting ke sebab susu sis? Kalau stock susu takde masalah, boleh je pam terus and bekalkan. Tp kalau nak spare, try morinaga. Rasa copy susu badan. Tu kalau masalah susu lah. Kalau botol tu kena try lg sis tgk jenis puting dia suka

3mo ago

ohh morinaga ya, baik. terima kasih

anak bf ok kan? bg ebm je la tkyh pening cari fm.. cari breast pump yg sesuai. kakak saya kerja cikgu kat sekolah besar, anak dia fully bf sampai skrg dh 14m lbh masih bf

3mo ago

ehhh silap tu puan aina, 1y susu tu mcm snacking je dh, penting makan dh skrg puan.

tp botol dia hisap ok je ye??means dia memilih susu jelah ye?susu fm ni kena try n error awk

susu s-26 terbaik

kalau ebm pun takmau dia?

3mo ago

haha maksudnya bukan masalah rasa susu tu lah kut ni 😅 cuba kalau bukan awak yg bagi botol tu. minta suami yg bagi, awak nyorok. kadang dia dah biasa dengan mommy je nak direct, tapi dengan orang lain okay je.

frisolac