30week baby kurang gerak

assalammualikum semua .. saya nk tanya semlm baby saya kurang gerak tapi saya dh pergi scan baby dekat klinik alhamdulillah jantung baby semua ok .. tapi hari ni pon rase kurang gerak laa .. perlu ke saya pergi hospital terus .. kandungan saya baru 30week .. tolong ye saya betul-ii risau sbb ni kandungan pertama saya 😥😥

1 Balas

semoga Allah lindungi ank dlm kndugan kita hingga slmt mlhirkn dan dpnjgkn umur aamiin