Saya risau sangat😭

assalammualikum semua 😊 .. saya nk tanya .. kandungan saya 31week's .. tapi terase ngilu di bahagian miss v , baby pon gerak dekat bahagian ari-ii saje .. ade kah normal atau tk ? ..sbb saya xde pegalaman ni anak pertama saya .. terima kasih ye ?

2 Balas

normal sis, sya pun tgh alami. ada tnya doktor dan nurse mrka ckap normal. sbb baby mbesar dan kpala baby dh turun bawah.

normal tu sis kepala dia dah kat bawah dah tu kadang rasa menekan kat bawah perut