Baby kurang gerak

Salam nak tanya boleh tak.. Normal kah kalau dah 30week baby kurang gerak.. sebab ni baru first time

6 Balas

Monitor dulu dalam masa 10 jam. Dlm masa yg sama cuba kejut baby. Minum ais & makanan manis. Tp kalau mommy rasa mmg lain mcm, terus p hospital.

Normal. Rahim makin sempit. Kadang leka buat keje, bnyk jalan pon boleh sbb kurg rasa pgerakan bby.

Puan boleh gerak2 kan baby dlm tu... Bg active.. Tiada masalah

Normal je sbb baby makin mmbesar dan ruang makin sempit

jnj kira pgerakkan bby 10x.

Normal