Baby kurang gerak tapi jantung okey

Hi mummy2 yg ad penglaman ni siapa pernah rasa baby kurang gerak, tp pergi hospital cek jantung oky... mcm mne tu ye.. sekarang sy dh masuk 30 minggu.. time 29 minggu baby gerak 5 kli je tp pergi hospital jantung oky...

1 Balas

baby sy pon kurang gerak bila masuk 3 trimester..risau nyer lahai..p scan,elok je dia tido..doktor kata semua ok,mungkin ruang dh sempit,bila baby gerak pon,kita xrasa sgt...atau mungkin baby byk tido..xpon,masa kita tidur,dia pulak yg bjaga...tu yg xperasan bila dia gerak..😂 #TAPactiveusers