SAKIT SEGUGUT DAN RASA NAK BERAK TAPI TAK BERAK

Assalammualiakum mommy semua! Sy skrg 36w3d, nak tanya pendapat & pengalaman mommy semua. Ada tak yg pernah jd mcm sy sakit segugut yg kuat dan rasa sgt² nak berak, tp xberak pun? Adakah tu tanda² nak bersalin? Sbb takdak keluar tanda apa² lagi. Sy confuse sgt. Nk p hosp risau kena thn wad lama. Tq mommy

1 Balas

Saye bersalin 36w4d sis.. tanda2 diaa mcm nie laa.. jam 8 masuk LB lpas tuu jam 6 keluar dha my baby boy😘😄

4y ago

Mse doktor check tuu bukaan dha 4cm.. and yg nie 1st baby😊..