HELP! ADAKAH INI TANDA BERSALIN 🤣

Mommy semua, ni tanda nk bersalin ka? Tetiba ada keluar mcm darah cair and bau memang darah. Confuse la 😭 nak pergi sepital ke tayah lagi. Perut sakit sakit mcm nk terberak tapi tak berak pun.

HELP! ADAKAH INI TANDA BERSALIN 🤣
4 Balas

bestnyaaa dah ada tanda. saya 38w 4d skrg takde tanda apa2 lagi🥲perut je mengeras and sakit kdg2 tapi tak kerap. so nak assume tu real contraction pun tak boleh sebab tak kerap dalam setengah jam sekali. Pergi pac terus sis. good luck😭

4w ago

alhamdulillah bestnyaaa dah lega. tahniah sis!

Ada setengah orang memang contraction rasa macam nak terberak. Better pergi PAC.

4w ago

Betul 😭 mmg terberanak terus

Better pergi pac sis

due date bila sis