GARIS HITAM BAWAH PERUT

Assalammualaikum,sye nk mntk pendapat sikit .. sye slalu bce dkat blog , Google and tnye org psal garis hitam kt bwah perut tu kebanyakkan rmai yg ckp klau pregnant akn timbul line tu tapiiii ... Sye pelik jugak sye tkde pulak line hitam tu ? hmm normal ke tu ?

2 Balas

Waalaikumsalam Tak semua ada line macam tu sis. Ada mommies yg takde pun stretch mark or line hitam kat perut. Time bersalin tu perut dia nampak elok je, comel je bulat 😁

5y ago

Alhamdulillah tkde .. kaki kjang pun tk penah rse time pregnant nii ..

Sy pun takda 🤣