garis hitam

Hai ibu2 garis hitam tu biasa muncul untuk ibi mengandung kerr??atau smua wanita ada garis tu ....??

9 Balas

Sy preggy 33w 4d pun ni bru ada garisan...tu pun samar2 je..dulu masa preggy ank pertama n kedua,dr awal lg ada garis hitam..dua2 boy...yg ni lmbt muncul,mgkn gegirl kot.. InsyaAllah aamiin..

tak semua ada garis hitam tu.saya first time nampak orang lain ada garis hitam tu.terkejut saya sebab saya tak de.

Sy nk 6bulan nk msok 7bulan bru nmpk clear..lpaihh brsalin pon ada tpi xbrp terang msa mngdung..

Normal je kalau tk pregnt pn . Tpi bile prgnent lgi jelas la , sbb prut mkin mmbesar

5y ago

Sy x pregnt tpi mcm mkin trng jaa

Garis hitam kat perut? Normal. Perut sy penuh dgn garis hitam

ha ah sis..sy pn ade..kandungan makin bsr makin ketare garisan nye..

5y ago

upt positive sis tpi doc ckap xda apa2😌

Normal sis, setiap orang ada garis perut tu

Kt perut ke? Ha'a normal

5y ago

Sy ada sis ...tpi x mngndugg .....mkin trng

normal