Sos Lada Hitam

Hye.. Sye preg 3month.. Trigin nk mkan chicken chop.. Dah boleh mkan belum.. Ada yg ckap sos lada hitam tu pNs.. Tq

13 Balas

Sy seminggu sekali makan ciken cop. Sbb ada seller yg jual sedap. 😄 try rasa sikit dulu. Kalau rasa sos lada hitam tu kuat sangat jangan la teruskan. Atau x perlu makan banyak. 😊

Saya msa preggy kuat makan pedas . Nk yg pedas berapi hahah sya xda pntang2 nk mkn ape nenas je saya xmkn msa preggy lain smua bantai 😋

Nurse pesan kt sy mkn je apa nk mkn and boleh mkn(tekak boleh terima).. Cuma lebihkan sayur & buah buahan.. Jgn tk mkn sudah

Saya awal2 pregnant dulu tak boleh langsung makan lada hitam. Jadi panas je perut. Sekarang ni tahan dah lah sikit 😅

Xade lah sis mkn n tawakal smuanya..Fikir postif je..mkn bersederhana jew..Atleast mknan tu penuh msak..

Saya 9 minggu mengandung, so far takde pantang pape makan. Makan je as long as in moderate portion.

Mkan je apa yg kta nk time preg ni sis.. nnti dh brpantang brsalin,apaaa pun msti nk pntang n wajib ikut

5y ago

😔betul tu.....sye semua sapu...cuma,kluar blik... Cara sye buat dlm masa 3 jam,3 jam wajib mkn...tpi kuantiti sikit saja..penting sayur,Buah..

X Ada masalah pun makan sos lada hitam ciken chop tu . Boleh makan .

Sy baru mkn.. sy pun 3month juga.

Boleh mkn sis..xde pantang yg tu.