REJECTED BLOOD

assalammualaikum&slmt pgi nak tnya sbb last week sya ada appointment dgn doktor berkenaan GLUKOS dlm darah..syukur alhamdulillah smuanya normal tiada yg high, tetapi tetap jua kna sruh ambi darah utk saringan seterusnya..tetapi baru² ni saya kena call oleh nurse kkia bgitau yg darah yg drg ambi tu rejected blood..soon kena ambi balik..mummy² sekli pernah ka terjadi mcm ni?sya pregant yg ke3 now,yg pregant 1&2 tk pernah plah jdi mcm ni...

1 Balas

Hmm never experience before. Why the blood is rejected?

4y ago

kata nurse kkia tu darah terlampau pekat soo mesin tak boleh nk baca sbb tu la jadi blood rejected