Jarum cair darah

Hai momy.. nak tnya. Sy bersalin cizer. Kan hosp akan bekalkn jarum cair darah tu. Sy terstop cucuk n tk ambi darah seminggu. Skrng da lebi 2minggu stop ambi jarum tu. Boleh tak sambung balik cucuk smpi habis ?

1 Balas

Call kk bgtau. Sbb dkt tmpt sy klu nk cucuk kena mai kk, misi yg cucuk kan. Dan mereka akn track dari situ

1y ago

Klu tmpt sy Pagi cucuk kt kk, mlm dkt hsptl bhgian emergency. Awk kena call kk awk tanya dulu sblm buat sbb awk dh skip cucuk.