Just wonder

Hello, ada tak yg bpengalaman 1st ambi darah. Result kena syak hepatitis B? Then kena ambi lg darah skli dgn husb? #firstbaby #advicepls

1 Balas

Tiada pengalaman. Saya pernah juga ambil darah utk ujian Hep B sbb ada di kalangan keluarga saya detected Hep B masa derma darah. Jd, pusat darah negara nak tahu adakah sbb keturunan atau sbb luar:hubungan sex, pembedahan, luka terdedah dgn dgn persekitaran yg ada Hep. B. That's why suami puan kena buat ujian darah Hep B

2y ago

Mungkin, jika persekitaran ada Hep B. Kita tak tau.