perut kecil ketika mengandung

Assalammualaikumm.. sy nk Tanya .. skrg sy mengandung anak no 2 .. usia kandungan Bru 16minggu 4 Hari .. normal Ke ye perut kecik ? Masa anak first dulu ,16 week mcm 24 week perut Saya .. sy risau perkembangan anak sy .. setiap Kali pergi check up.. nurse xdgr degupan jantung.. dia cuma cek perut je .. Masa anak first dulu setiap Kali check up klinik (negeri lain,sbb anak kedua pindah negeri lain) mesti nurse akan check perut and dgr degupan jantung baby dari awal pregnant sampai lah dah nk bersalin.. setiap negeri , lain2 kan Cara mereka merawat .. cuma sy risau atas perkembangan anak sy .. adakah normal ye ? Please mommy help me ..

2 Balas

Normal sis. Sy 37w pon xbesar mana perut. Spttnya nurse akan bg kita dgr degupan jantung baby tu. Kalau sis risau, mgkin boleh pergi check dkt klinik swasta. At least dpt hilangkan kerisauan tu. Takpon masa checkup KK, tny je nurse boleh tak nk dgr heartbeat baby tu. Moga dpmudahkan urusan sis :)

3y ago

Boleh ke request? Okay sis tq Tau .. sbb sy Masa anak first takpernah gini.. tu mcm risau sikit.. tq ye semoga urusan bersalin sis dipermudahkan

nrmal tu sis

3y ago

😊😊