Heartbeat baby

Hi mommy, start week berapa ya nurse start check degupan jantung baby guna alat dia tu? Last time sy checkup nurse check perut untuk ukur je. ##firstbaby #firsttimemom

11 Balas

sy da 23w kk tmpt sy xbuat lg cm tu.. xthu la bila nye kita da la excited nk dgr 😂 next app 8/2.. hrap2 laa dieorg proceed.. 😁

1y ago

sy baru je checkup smlm, nurse kata 20w keatas biasanya baru dgr tp smlm dia saja2 cuba.. alhamdulillah dh dpt dgr 🤭 sy baru 19w

Saya hari tu week 17 mcm tu, dia letak alat tu and ukur tinggi rahim. Berapa kali checkup, first dia guna alat tu. hehe,

Saya 15w, tp nurse saje try sbb dia ckp biasa 15w tk dgr lg klu guna doppler. Tp tgk2 time nurse buat, dh boleh dgr 🤣

Saya starting 8 weeks.. setiap kali checkup check denyut jantung.. tp saya swasta huhu di kk saya x pasti

1y ago

yg tu mungkin check jantung thru scan kan? yg sy maksudkan check guna doppler.. nurse baru ckp smlm 20w keatas biasanya dia check 😬

sy mase 19w bru nurse cek.. mase 17w haritu nurse try jugak tp xdpat.. perut sy tebal katenye😅

Ikut tempat kot, sy last jmpa nurse 18w tak check lg..

Haritu checkup 18 minggu nurse guna doppler tu

saya 15weeks. misi kata selalu 18weeks.

sy masa 16w misi dh check jantung baby tu..

16minggu selalu