week ke 9 tapi

Scan tapi nmpk kecik sgt. Week ke 7 scan just nmpk kantung baby jer.

2 Balas

Awal lagi. Cuba tunggu lagi 2 minggu and pergi scan semula. Kadang² baby umurnya tak ikut last tarikh period. Nanti bila scan,if dah ada denyutan jantung baby,doktor maybe akan bagi tarikh baru untuk bersalin. Stay positive.

sya scan tkdi 7 minggu tpi sebenarnya ikut last period dah 8 minggu ,tpi nmpk jantung bby berkelip2 cuma bby jer kcik,so far yg lain alhmdulilah dctr ckp semua ada