31 week

Assalammualaikum sye ingin bertanye , normal ke sepanjang pregnent kene sembelit ? Ade tak ubat ape2 untuk kurang kan sembelit ? Sye ade bertanye pade misi dia ckp normal sembelit waktu pregnent ni ? kadang tak larat nak menyangkong berejam?

1 Balas

Pregnant da bnyk bulan masih guna toilet bawah ke? Saya start 4 bulan da guna toilet dduk. Saya minum ribena untuk elakkan sembelit. Alhamdulillah ok. Xpon mkn betik.